MUSTANG  Sarah

Pieter Van Lysebetten & Sarah De Smet
Sarah De Smet
Sarah De Smet
Sarah De Smet
Sarah De Smet
Bosfeesten2
Pieter Van Lysebetten & Sarah De Smet

Ontmoet Sarah De Smet, onze veelzijdige muzikale duizendpoot. Ze zingt, speelt percussie, tovert een beetje op de Microkorg en heeft een verbazingwekkend talent om extra stemmetjes te bedenken en feilloos te zingen - ze is als een volledige band verpakt in één hilarisch getalenteerd persoon!

VOCALS, XTRA VOCALS, KEYS, PERCUSSION


In een door King Charles opgedrongen queeste van muzikale opgravingen ontdekten The Commitments een onweerstaanbare gelijkenis tussen hun versie van 'Mustang Sally' en onze eigen zangeres, de geweldige Sarah. Met haar wilde en ongetemde "drive" op het podium en haar stem die een krachtig spoor achterliet in de harten van het publiek, leek Sarah een muzikale incarnatie van de legendarische 'Mustang Sally' zelf! De band kon niet anders dan met een knipoog naar de muzikale kosmos besluiten dat hun nummer onofficieel, maar liefdevol, aan haar gewijd was. En zo galoppeerde 'Mustang Sarah' zij aan zij met 'Mustang Sally,' twee vurige krachten van de muziek, een erfenis van opzwepende klanken voor altijd creërend.


Het resultaat is dat Sarah De Smet dus niet langer als dusdanig hoeft aangesproken te worden. Juister en eerbiediger is om te zeggen: Mustang Sarah.


*Het feit dat de term 'Mustang' het vermoeden wekt dat Sarah een echt 'racemachine' is op het podium, berust op louter toeval.