SAXY  Leen

Wanneer Leen Borms haar stem laat horen, haar saxofoon laat huilen en haar vingers over de toetsen van de piano dansen, smelt het publiek als sneeuw voor de zon!

VOCALS, ALTO SAX, KEYS


Lang, lang geleden, toen instrumenten nog spraken en noten nog dansten, was er één onverschrokken muzikante genaamd Leen Borms, die een onweerstaanbare passie had voor saxofoon.

Tijdens een koude winteravond die steeds heftiger werd, stond Leen voor een uitdaging van een ander niveau. Ze moest haar saxofoonvaardigheden gebruiken om de angstaanjagende "Soul-Slinger," een duivelse muzikale schurk, te verslaan. De Soul-Slinger had een ongelooflijke kracht om alle muziek van alle vreugde te beroven.

Het lot van het muzikale nabestaan rustte plots op Leens schouders, of beter gezegd, op haar saxofoonspel! Ze trotseerde de uitdaging met haar onweerstaanbare saxofoongeluid en begon de Soul-Slinger te betoveren met haar swingende melodieën. De strijd was episch en leek eeuwig te duren. Tot op het moment dat Leen haar geniale en onvergetelijke solo van 'Never Tear Us Apart' op de saxofoon speelde die de ziel van de Soul-Slinger volledig raakte. Het duister in zijn hart begon te smelten, en hij barstte uiteindelijk in tranen uit.

Het publiek, geroerd door het prachtige schouwspel, begon haar naam te scanderen: "Saxy Leen! Saxy Leen!" Haar naam resoneerde door het universum en verspreidde zich als een lachende riff. Sinds die dag was Leen Borms, de dappere saxofoonspeler en muzikale heldin, voor altijd bekend als "Saxy Leen."


*Het feit dat de term 'saxy' het vermoeden wekt dat Leen sexy moves in zich heeft, berust op louter toeval.