MIKMAK Geert

Geert De Neve doet bij Soulmatic9 het podium op zijn grondvesten daveren met zijn basgitaar en zijn zwoel getinte stem.

BASS, VOCALS


Geert is opgegroeid in het café de MikMak en had daar veel tijd doorgebracht als kind en tiener. Zijn ouders, die een diepe passie voor muziek hadden, moedigden hem aan om muziek te ontdekken en zijn talent te ontwikkelen. Als kind speelde Geert vaak met instrumenten die in het café te vinden waren, en naarmate hij ouder werd, ontwikkelde hij een speciale liefde voor de basgitaar.
Op een dag organiseerden Geerts ouders een open podium in het café, waar lokale muzikanten hun talent konden laten zien. Geert speelde er met zoveel passie en enthousiasme dat het publiek meteen onder de indruk was van zijn vaardigheid.
Het hele café juichte en lachte, en de bijnaam "de MikMak" -naar de naam va het café- werd meteen omarmd. Het werd een symbool van Geerts passie voor muziek en zijn nauwe band met het café van zijn ouders. Het café zelf werd een ontmoetingsplaats voor muzikanten en muziekliefhebbers uit de hele stad, en Geert, "de MikMak," stond centraal in dit bruisende muzikale universum.


*Het feit dat de term 'MikMak' het vermoeden wekt dat Geert houdt van een mengelmoes van genres (zo ook Aalsterse carnavalsmuziek), berust op louter toeval.