JOSKEN Vermeulen

Josken Vermeulen Soulmatic9
Josken Vermeulen
Josken Vermeulen
Josken Vermeulen

Jos Vermeulen zet bij Soulmatic9 elke tent op zijn kop door zijn weergaloos soleerwerk op de trompet. Zelfs de vogels zijn zo onder de indruk dat ze spontaan komen meefluiten.

TRUMPET


Toen Jos Vermeulen als 13-jarige jonge trompettist begon op te treden, viel zijn jeugdige uitstraling en onschuldige charme meteen op bij het publiek en zijn medemuzikanten. Zijn bandleden, vrienden en fans begonnen hem liefkozend "Joske" te noemen als een koosnaampje, als een manier om zijn jeugdige en vrolijke persoonlijkheid te benadrukken.

Zelfs toen hij volwassen werd en uitgroeide tot een gerespecteerde muzikant, ook op de bas en contrabas, en als dirigent, bleef de naam "Joske" bij hem, als een herinnering aan zijn muzikale reis vanaf een jonge leeftijd. Met de naam "Joske Vermeulen" werd hij niet alleen een getalenteerde muzikant maar ook een symbool van inspiratie voor de jongere generatie muzikanten in Muziekland. Hij liet zien dat leeftijd geen belemmering is om je passie na te jagen en dat muziek een tijdloze kunstvorm is die mensen van alle leeftijden kan verbinden.


*Het feit dat de term 'Joske Vermeuelen’ het vermoeden wekt van vergelijkingen met een bekend TV-figuur, berust op louter toeval.