HORSEMAN  Pete

Ontmoet Pieter Van Lysebetten, de belichaming van muzikale virtuositeit: met zijn gouden stembanden, vingervlug pianospel en als muzikaal brein achter de medleys is hij dé frontman van onze feel good band!

VOCALS, KEYS, PERCUSSION


Niet zo lang geleden, in een pittoresk stadje (gekend om zijn paard en met, volgens menig Aalstenaar, een geurtje aan), woonde een jonge zanger genaamd Pieter. Pieter is altijd gefascineerd geweest door de verhalen over wilde muzikale avonturen en onvergetelijke reizen en droomde ervan om zijn muziek te verspreiden als een galopperende hengst over uitgestrekte vlaktes.


Zijn muzikale reis bracht hem naar talloze dorpjes en steden waar de noten van zijn eigen song "Sally it's raining" door de speakers galmden terwijl Pieter de menigte betoverde met zijn funky vibes. Als een rasechte Soulman liet hij zijn stem de lucht doorklieven. Het publiek werd meegesleurd in een draaikolk van funkiness, en zij bleven maar roepen: "Play that funky music, Horseman!".


Nieuws over dit verbazingwekkende talent der lage landen verspreidde zich als een lopend vuurtje door de stad en al snel stond hij bekend als "Horseman Pete", de publiekswinnaar van de meest bekende én beruchte talentenjacht van Antwerpen. Elke keer als hij met funky hoefslagen het podium betrad, voelde hij zich als een vurige hengst die klaar was om de harten van het publiek te bespelen en hen als een kudde wilde paarden te laten dansen op zijn muziek! 


*Het feit dat de term 'Horseman' het vermoeden wekt dat Pieter het 'paradepaard' van de groep is, berust op louter toeval.