Flying Jojo

Jo Nys
Jo en Leen
Jo Nys
Jo Nys

Wanneer Jo Nys zijn tenor saxofoon laat zingen, vloeit zijn droge humor om in een kleurrijk spektakel dat het publiek in extase brengt met elke noot!

TENOR SAX


Op een stralende dag, terwijl Jo en Soulmatic9 op tournee waren, bracht het lot hen naar het land dat Jo altijd had bewonderd - Oostenrijk, met zijn betoverende landschappen. In zijn vrije tijd tijdens de tour, besloot Jo om de majestueuze bergen van Oostenrijk te verkennen op zijn trouwe motor.
Met zijn tenor saxofoon stevig vastgebonden, zette Jo koers door de bochtige wegen en langs betoverende uitzichten. De snelheid en de adrenaline die hij op twee wielen voelde, waren als een symfonie van emoties die zich vermengden met de muziek die hij speelde. Jo voelde zich als een vogel in de lucht terwijl hij over de kronkelende wegen vloog, zijn saxofoon zorgvuldig balancerend terwijl hij in volle vaart ging.
Zijn bandleden waren verrukt toen ze Jo zagen stralen van vreugde en passie tijdens dit epische avontuur en gaven hem al snel de bijnaam "Flying Jojo”.
Jo belichaamde de geest van avontuur en vrijheid die zowel zijn muziek als zijn passie voor motorsport kenmerkten. Als een vliegende muzikant, was hij een ontembare kracht die harmonie bracht in elk avontuur dat hij ondernam. En zo reed "Flying Jojo" verder, met zijn saxofoon als zijn muzikale metgezel, altijd klaar voor het volgende onvergetelijke akkoord van avontuur dat hij zou spelen. 


*Het feit dat de term 'flying' het vermoeden wekt dat deze gekozen werd omdat Jo steeds vliegen vangt tijdens de repetities, berust op louter toeval.